one-a

het originele en enige systeem ter wereld dat zowel verlichting als ook andere technische disciplines samenbrengt in één oplossing. het befaamde STORM SYSTEM© van het Deense merk ONE A is een bijzondere en kwalitatief zéér hoogstaande collectie producten om alle technische disciplines en verlichting bijeen te brengen met een uiterst minimalistische afwerking in de meest hoogwaardige materialen. ONE A STORM SYSTEM© heeft diverse internationale awards gewonnen waaronder de prestigieuze red dot award. ONE A STORM SYSTEM© staat wereldwijd hoog aangeschreven bij (interieur) architecten en ontwerpers.

door jaren van ontwikkeling is de collectie van ONE A STORM SYSTEM© uitgevoerd met verlichting, luchtventilatie, rook en bewegingsmelding, geluid, camera en beveiliging. het afwerkingsniveau is van ongekende hoogte waar perfectie tot in het kleinste detail te zien en voelbaar is.

Lichtmeesters is al jaren trotse distributeur van ONE A in Nederland en beschikt naast het volledige assortiment van ONE A en het befaamde STORM SYSTEM©, ook over de benodigde kennis en ervaring met ONE A en het STORM SYSTEM©. voor meer informatie bezoek de website van ONE A

indien u meer informatie wenst te ontvangen over ONE A en het befaamde STORM SYSTEM, gelieve het onderstaande formulier in te vullen.

inspiratie

direct contact

    ik ga akkoord met het privacybeleid

    lees ons Privacybeleid