klant: privé
jaar: 2019-2020
fotografie: stijn poelstra
in samenwerking met:

de architectuur van dit poolhouse doet sterk denken aan de “case study houses” uit de jaren 50 en 60 en mede door het gebruik van materialen zoals natuursteen en hout krijgt het geheel een moderne uitstraling. een eigentijds poolhouse dat van alle gemakken is voorzien. een spectaculaire privé bar met uitgebreide wellness maken van dit poolhouse een waar oase waar rust en ontspanning de boventoon voeren.

Lichtmeesters ontwierp en realiseerde dit project met een minimale toets om zo enkel van het lichteffect te kunnen genieten, indirecte verlichting als strijklicht over de natuurstenen wanden geven dit vlijmscherpe architectonische volume een zacht aanzicht bij avond.

SP2021-Poolhouse-6-LowRes
Schermafbeelding 2021-08-24 om 16.25.16
SP2021-Poolhouse-1-LowRes
SP2021-Poolhouse-3-LowRes
SP2021-Poolhouse-4-LowRes
SP2021-Poolhouse-5-LowRes
SP2021-Poolhouse-9-LowRes
SP2021-Poolhouse-10-LowRes