viabizunno

een van de meest toonaangevende verlichtingsmerken ter wereld, is al sinds de oprichting in 1994 de absolute koploper binnen de architecturale verlichting. de Italiaanse meester ontwerper, Mario Nanni, weet op een perfecte manier dé balans tussen licht en architectuur te creëren in zijn unieke ontwerpen voor Viabizzuno waar “licht de materie” centraal staat.
de gehele collectie van Viabizzuno is dankzij de vraag naar een oplossing ontstaan, specifieke producten die een bepaald gedachtegoed weergeven of antwoorden op technisch ingewikkelde vraagstukken waarbij er oplossingen zijn voor de meest voorkomende bouwkundige situaties. Viabizzuno is zoveel meer dan alleen verlichtingsarmaturen, het is een lifestyle en stroming binnen de (licht)architectuur waar vele grote (internationale) architecten maar al te graag mee werken. bekijk de volledige collectie op de website van Viabizzuno

Lichtmeesters is official partner en dealer van Viabizzuno in Nederland, en beschikt naast het volledige assortiment van Viabizzuno, ook de benodigde kennis en ervaring met Viabizzuno projecten en Viabizzuno maatwerk oplossingen. Viabizzuno Nederland bied een wereld van mogelijkheden dankzij de verschillende licht-technische en bouwkundige oplossingen. Lichtmeesters denkt graag mee in het ontwikkelen van een doordacht lichtontwerp.

 

indien u meer informatie wenst te ontvangen over Viabizzuno, gelieve het onderstaande formulier in te vullen.

inspiratie

direct contact

    ik ga akkoord met het privacybeleid

    lees ons Privacybeleid