lichtmeesters

gerenommeerd studio voor lichtarchitectuur in het hoge segment

“overtuigd dat licht zoveel meer kan doen dan veelal gedacht wordt, zijn wij dé partner van idee tot realisatie”

al sinds de oprichting in 2015 zijn we ervan overtuigd dat licht zoveel méér kan doen dan men veelal denkt.
het is onze missie om men bewuster te maken van hun omgeving met licht en wat licht allemaal kan doen.
we willen daarom ook dé perfecte samenhang creëren tussen licht en architectuur waarbij esthetica en functionaliteit samen komen. een ontwerp is niet zomaar iets, het presenteert een bepaald gedachtegoed, een vertrekpunt naar het eindresultaat waarbij alle wensen, technieken en budgetten naadloos afgestemd worden met de opdrachtgever.
licht is dé bepalende factor als het gaat om beleving van architectuur. licht is niet alleen een “product”, het is een zintuigelijke beleving die een grote rol speelt op ons menselijke vermogen. het vermogen om iets mooi te vinden, prettig te voelen of juist integendeel. licht is een boodschap waarmee we kunnen communiceren in de breedste zin van het woord.

naar perfectie streven is ingewikkeld en alléén mogelijk met partners die elkaar begrijpen en inspireren. Lichtmeesters kiest doelbewust om met een uiterst selecte groep van fabrikanten in het top segment te werken, mede dankzij hun ontwerpen, kwaliteit en unieke visies zijn we in staat het gewenste resultaat te bereiken.

anneloes verstegen

anneloes verstegen
ontwerp

na het afronden van haar studie voor interieurarchitectuur in mechelen, is anneloes gefascineerd geraakt door licht. na enkele jaren ervaring binnen de project verlichting heeft ze in 2018 de stap genomen om Lichtmeesters te komen versterken. haar unieke visie op het gebied van lichtontwerp zijn duidelijk zichtbaar. anneloes houd zich voornamelijk bezig met lichtontwerp en projectmanagement.

arnoud van der heijden
ontwerp

na het afronden van zijn studie voor interieurarchitectuur in mechelen, is arnoud gefascineerd geraakt door licht. met een groot en breed uitgemeten portfolio wat teruggaat tot het jaar 2009, kunnen we met recht zeggen dat arnoud veel kennis en kunde in huis heeft. saillant detail, arnoud en ruud zijn jarenlang collega’s van elkaar geweest binnen hetzelfde bedrijf voordat ruud in 2015 met Lichtmeesters begon. sinds 2022 versterkt arnoud het team en hij houd zich voornamelijk bezig met lichtontwerp en projectmanagement.

laura van der kuijlen - tijhaar
ontwerp

na haar opleiding binnen de interieur architectuur heeft laura enkele jaren in de textiel branche gewerkt als ontwerper en inkoper. als partner van ruud heeft ze al die jaren op de achtergrond meegekeken naar de ontwikkelingen, en heeft zij besloten in 2017 om een carriere in de verlichtingsbranche te beginnen. laura houd zich voornamelijk bezig met lichtontwerp en inkoop.

laura van der kuijlen

ruud van der kuijlen
management

na het afronden van zijn bouwkundige opleiding, is ruud een tijdje werkzaam geweest bij een gerenommeerd interieurarchitecten bureau. sinds 2009 is hij gestart in het de verlichtings- branche werkzaam als lichtontwerper en accountmanager bij een projectverlichter in de retail en utiliteit. toen hem duidelijk werd dat zijn passie en kracht niet tot recht kwamen is hij in 2015 gestart met Lichtmeesters. gewapend met veel kennis en ervaring houd hij zich naast ontwerpen voornamelijk bezig met management en sales.

ruud van der kuijlen
dga
one-a
viabizunno