lichtmeesters

een gerenommeerde studio voor lichtarchitectuur in het hoge segment

“overtuigd dat licht zoveel meer kan doen dan veelal gedacht wordt, zijn wij dé partner van idee tot realisatie”

al sinds de oprichting in 2015 zijn we ervan overtuigd dat licht zoveel méér kan doen dan men veelal denkt.
het is onze missie om men bewuster te maken van hun omgeving met licht en wat licht allemaal kan doen.
we willen daarom ook dé perfecte samenhang creëren tussen licht en architectuur waarbij esthetica en functionaliteit samen komen. een ontwerp is niet zomaar iets, het representeert een bepaald gedachtegoed, een vertrekpunt naar het eindresultaat waarbij alle wensen, technieken en budgetten naadloos afgestemd worden met de opdrachtgever.
licht is dé bepalende factor als het gaat om beleving van architectuur. licht is niet alleen een “product”, het is een zintuigelijke beleving die een grote rol speelt op ons menselijke vermogen. het vermogen om iets mooi te vinden, prettig te voelen of juist integendeel. licht is een boodschap waarmee we kunnen communiceren in de breedste zin van het woord.

naar perfectie streven is ingewikkeld en alléén mogelijk met partners die elkaar begrijpen en inspireren. Lichtmeesters kiest doelbewust om met een uiterst selecte groep van fabrikanten in het topsegment te werken, mede door hun ontwerpen, kwaliteit en unieke visies zijn we in staat het gewenste resultaat te bereiken.

anneloes verstegen

anneloes verstegen
ontwerp

na het afronden van haar studie voor interieurarchitectuur in mechelen, is anneloes gefascineerd geraakt door licht. na enkele jaren ervaring binnen de projectverlichting heeft ze in 2018 de stap gezet om Lichtmeesters te komen versterken. haar unieke visie op het gebied van lichtontwerp zijn duidelijk zichtbaar. anneloes houdt zich voornamelijk bezig met lichtontwerp, project management en sales.

laura van der kuijlen - tijhaar
ontwerp

na haar opleiding binnen de interieur architectuur heeft laura enkele jaren in de textielbranche gewerkt als ontwerper en inkoper. als partner van ruud heeft ze al die jaren op de achtergrond meegekeken naar de ontwikkelingen, en heeft zij besloten in 2017 om een carriere in de verlichtingsbranche te starten. laura houdt zich voornamelijk bezig met lichtontwerp, inkoop en logistiek.

laura van der kuijlen

ruud van der kuijlen
management

na het afronden van zijn bouwkundige opleiding, is ruud een tijdje werkzaam geweest bij een gerenommeerd interieurarchitecten bureau. sinds 2009 is hij gestart in de verlichtingsbranche en werkzaam geweest als lichtontwerper en accountmanager bij een grote projectverlichter in de retail en utiliteit. toen het hem duidelijk werd dat zijn passie en kracht niet tot recht kwamen, is hij in 2015 gestart met Lichtmeesters. gewapend met veel kennis en ervaring houdt hij zich naast ontwerpen voornamelijk bezig met (project) management en sales.

ruud van der kuijlen

waiel farissi
ontwerp

na het afronden van zijn bouwkundige opleiding, is waiel ruim zes jaar werkzaam geweest bij een bedrijf gespecialiseerd in naadloze akoestische plafonds in de zakelijke en hoog segment particuliere markt. tijdens zijn dienstverband werkte waiel en Lichtmeesters met enige regelmaat samen aan dezelfde projecten, waarin zijn affiniteit met verlichting is gegroeid. met zijn brede kennis en interesse in verlichting gecombineerd met akoestiek en elektrotechniek is hij sinds 2024 gestart bij Lichtmeesters en houdt hij zich voornamelijk bezig met lichtontwerp, project management en sales.

waiel farissi
dga
one-a
viabizunno